Az Ön holnapi horoszkópja: Sok virágot kap, még több dicséretet. Mindenki csak Önröl beszél!

De hát ilyen egyszép temetés!!!

Sötét éjszaka volt az asztalra fektettél, én széttettem a lábaimat, mikor vetköztetni kezdtél. Fölém hajoltál, én felsikítottam és megtörtént az első.................pelenkázásom!

Nélküled alszom el, de te álmomból kelltesz fel. Kívánlak! S már érzem illatod, s ajkamon forró nedved édes ízét. Szeretlek: ó kávé!

Olyanok a lábaid akár az őzé! Nem olyan kecses, hanem olyan szőrös!

Ritka szép hajad van, de inkább ritka mint szép!Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddalóvatosan ráharapsz, elmosolyodsz, és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit?

Minden éjszaka betakarod fázótestemet, minden éjszakán rajtam vagy.Élni nélküled nem tudok. Sokszor az ágybanmagamoz ölellek, és a legszebb dolgokra gondolok. Hol afenében vagy már, te büdös takaró!

Érzem az ajkad puhaságát, s rajtamkeresztül a lé folyik a szádon át, mertén vagyok a SZÍVÓSZÁL!

Ez a kisugárzás, ez a mosoly, ez az intelligencia, ez a helyes arc, ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De mostmár elég rólam! Te hogy vagy? Cupp :-)

Mi az? Használat előtt kicsiés ráncos, használat közben merev ésnedves, használat után ernyedtés csöpög. Esernyő!

Először finoman behatolok abba a nedves kisrésbe, majd vadul dolgozom rajta, végül ELMEGYEK, így szerellek meg te átkozott vízakna!

Ha rád gondolok a vágytól égek, hogy barna tested a számhoz érhet. Sokan látják, nekik már világos hogy az én szerelmem a Borsodi Világos!

Forróságtól izzadvavágyom rád, nyelvemmel akarom érezniminden egyes porcikád, és ahogyzuhanyként hűsíted le tüzelő testem. Imádlak csoki fagyi!!!

Van egy dolog, ami nagy es kemeny, ha beveszed a szadba es ki-be huzogatod, idovel fehér lé kezd folyni belole... Ez a fogkefe :)

Tegnap ejjel orulten kerestelek! A csupasz testemen akartalak erezni! Aztan megiscsak nelkuled kellett elaludnom! Hol voltal te hulye pizsama?

Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetköztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!

Tudom rosszul fog esni, amit most irok, de nem szeretném, ha mástól kellene megtudnod, hogy a télapó nem létezik! :-)

Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!

Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred, mellette fekszik egy nő. Felkel, belenéz a tükörbe, és a szájából kilóg egy fehér madzag. Megszólal, mikozben hózza kifelé: "Istenem, csak add, hogy Lipton tea legyen!"

Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!

Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tűzelö testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)

Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál! :-) Puszi: Ági

Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?

Szereted simogatni a nyakam? Szereted nyalogatni a szám? Szereted nedvem a szádban érezni? Ki vagyok én? Hát egy üveg Balleys!

Amikor meglátod, barna és fexik. De ha izgatod feláll ..... de én félnék a barna medvétől!

Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét. Hirtelen megtalálod a legizgalmasabb pontot, és elkezded szívni.... TEEE KURVA! SZUNYOG

Reggel, mikor az ágy kivet, első gondolatom te vagy, csak rád vágyom! Te vagy az életem, az álmom! Kávé, kávé mindenárom!

Reggel nem eszem mert hiányzol, délben nem eszem mert hiányzol este nem eszem mert hiányzol, éjjel nem alszom mert éhes vagyok.

Nyár van! A madarak is csinálják, a pillangók is csinálják. Szeretnéd te is csinélni? ..De hisz te nem is tudsz repülni!

Vágytam Rád, kívántalak, levetköztem és izzadni akartam alattad órákig, de le kellett mondanom rólad, mert nem voltál bekapcsolva te dög SZAUNA!

Imádom, ha te vagy fölül, így meleg érzek belül.Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek, ugye bedöltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi, de sajnos ez a PULCSI...

Szeretnék rád ülni, irányítani az egész testedet, csak én mozognék, együtt mennénk a mennyországba is! Oh drága biciklim!!

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád! Remélem megértesz és meg leszel nélkülem. Tudom, hiányozni fogok! Nagyon szerettelek: a TE AGYAD!

Most ébredtem.Az ablakodon át látom egyedül alszol és fázol.Bekúszom melléd,melegíteni akarlak,de felébredsz és szemetszúr neked jelenlétem. Jó reggelt! NAPFÉNY

Egész este arról álmodtam,ha felébredek végignyalom a tested,aztán hosszú ,hűvös csókkal a magamévá teszlek.Imádlak magnum :))

Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb ... a mobiltelefon.

Itt állok elotted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

Imádod édes testemet. Szereted, ha a szám a szádhoz ér.Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? Nem tudod? JIM! JIM! JIM BEAM

Beleültem, kicsit féltem. Kinyitotta, majd belehelyezte. Ki-be mozgatta, és utána kihúzta. Egy kicsit véreztem is, hisz ez volt az elso... foghúzásom.

Szeretlek,imádlak főleg a mogyorós részed.Amikorleveszem a köntösöd,borzongás járja át testem. Mikor elkezdem a számba venni a fő részed,kívánom azt az érzést.A fogaim odaérnek hozzá,a nyelvem már érzi. Te is tudod miről beszélek! Miután befejeztem eldobom a csokipapírt!

Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. Szeretném, ha nem lenne köztünk semmi... Se ruha, se levegő!

Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot, a tövétől fel-le mozgatod. Minden húzás után valami fehér fröcsköl, s azon gondolkodsz: hogy utálsz tehenet fejni!

Amikor megláttam, kemény volt és hatalmas. De erőt vettem magamon, és nem kaptam be, hanem, lehúzogattam róla a bőrt, és lassan szopogatni kezdtem az Őszibarakot.

Szeretlek, mert drága vagy nekem. Szeretlek, mert nem kell sokáig füzni, hogy járj velem, szeretem a nyelved, és élvezettel hatolok beléd, te vagy a kedvenc cipőm!

Imádom, ahogy végigsimítod tested meztelen ujjaiddal...ahogy minden testrészem nyomogatod...ahogy engem lesel titokban, hogy még mindiga régi vagyok-e...hiszen én vagyok a kattintgatós egered!!

Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád.

Szia! Csak azért írok hogy tudd, tegnap este betelt a pohár, elegem van, nem bírom tovább, húztam halasztottam egy ideig de, most már el kell mennem a fogorvoshoz.

Szerelem reggel,szerelem délben,szerelem este... Az a kurva csaptelep

Éreztem, hogy úrrá lett rajtam a vágy. Megfogtam a derekát, az ajkaink szenvedélyesen egymáshoz értek - aztán összezárta a lábait, és összetört a szemüvegem...

Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA...r@usch

Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod

Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza


Ugratások:

 1. ZH közben, a legnagyobb csend közepette hirtelen felkapod a telefonod, majd beleüvöltesz: Azonnal mutass egy kijáratot!
 2. Párod szüleinek vacsora közben elárulod, hogy mennyire szereted őt, és a felügyelőtisztjeid szerint ez a kapcsolat amúgy is csak a hasznodra válhat.
 3. Meztelenül nyitsz ajtót a pos­tásnak, majd mikor látod zavart arcát, kijelented, hogy a fodrászod erőltette rád ezt a színt, tudod te is, hogy nem áll jól.
 4. Munkahelyedre másfél órás késéssel érsz be, majd főnököd kérdő pillantásaira foghíjról megjegyzed: „Szűk családi körben embert áldoztunk, a mama emlékére”.
 5. Informatikus ismerősöd gépén átrendezed az asztalt, virágot teszel a gépház tetejére, majd megjegyzed neki: „Hát nem sokkal cukibb?”
 6. Hívd magadat az áruházi hangosbemondón (ne változtasd meg a hangod).
 7. Az ügyvédeddel kézfogás közben közlöd: pár hete megállapították, hogy ebolás vagy, de annak az orvosnak állítólag nem szabad hinni.
 8. Hullarészegen állítasz be egy előadásra, majd mikor a tanár kérdőre von, közlöd, hogy le­szokóban vagy, és mostanság már alig iszol egy korsó töményt naponta.

Nyolc jel április elsejére

 1. A nap akár átlagos is lehetne, ha nem lenne tojás reggel a cipődben, nem gyújtanál cigirágóra, és nem lenne az egered az asztalhoz ragasztva.
 2. Minden ismerősöd átlagos. Gyanúsan átlagos.
 3. Még azok is gyanakodva néznek egymásra, akik egyébként sülvefőve együtt vannak.
 4. Bár nincs se névnapod, se születésnapod, mégis többen próbálnak valamilyen okból kifolyólag megajándékozni.
 5. Mikor bekapcsolod a számítógépedet, kis pukkanás után füst jön belőle, és ezen egyedül te nem nevetsz.
 6. Az utcán teljesen váratlanul arab terroristák ejtenek túszul, és csak később tűnik fel, hogy feltűnően erős magyar akcentussal beszélnek.
 7. Aznap telefonon többen érdeklődnek a veséd napi árfolyama iránt - s közben végig halk kuncogás hallható a háttérben.
 8. Már épp reméled, hogy meg­úszod a napot idióta poénok nélkül, ám a nap végén nyilvánvalóvá válik, idén ellened fogtak össze barátaid, és reggel óta egy perc sem volt igaz a napodból. Tehát a fizetés­emelés, és az estére megbeszélt randi egy bombázóval sem...